FoxGarden – Crowdfunding en FinancieringsadviesWelkom bij FoxGarden. Wij zijn een organisatie die investeert in en adviseert over investeren (in kennis en geld) in  crowdfunding projecten.

Inmiddels hebben we onze investeringsportefeuille opgebouwd met 60 projecten in 9 landen (stand per 1 januari 2019).

We beleggen voornamelijk in Nederland, staan open voor internationale projecten. Er is veel aandacht voor de  aanbieders in de markt. Wij willen door actief te beleggingen  zelf ervaring op doen en met  deze ervaringen advies te kunnen delen op het gebied van risicomanagement en crowdfunding.

Crowdfunding

Voor het uitbreiden van activiteiten hebben ondernemers financiering nodig. De toenemende kapitaalregels voor banken en mindere opbrengst van spaargeld zorgt dat crowdfunding steeds vaker als een goed alternatief wordt gezien.

Crowdfunding kan gebruikt worden voor allerlei financieringen voor bijvoorbeeld:

  • Het vergroten van de voorraad.
  • Het investeren in nieuwe vaste activa zoals een pand of machine.
  • Het opnieuw inrichten van een winkel.
  • Het opzetten van nieuwe concept.

Onze ondersteuning bestaat niet alleen uit geld, maar ook in kennis. Het aanbod van FoxGarden bestaat uit drie pijlers: Investeren (Platformen), Adviseren, Project ondersteuning

Pijlers

Investeren (Crowdfunding)

FoxGarden investeert in Crowdfunding projecten.  Deze projecten worden aangeboden door Crowdfunding platformen die via internet beschikbaar zijn.

Advies (Risico management)

Met een risicomanagement achtergrond in de financiële wereld kan FoxGarden helder advies geven. De vertaling van theorie naar de praktijk (zowel voor kleine als grote organisaties) is daarbij essentieel.  Wij laten ingewikkelde constructies, modellen en dergelijke zoveel mogelijk achterwege.

Daarnaast willen wij ondernemers ondersteunen en assisteren bij een volgende stap in hun ontwikkeling en zijn wij ook de partij om te helpen met het aanvragen van financieringen.

Project en ondersteuning

FoxGarden biedt ondersteuning aan bij het opstellen van het projectplan en ook het kiezen van de juiste platformen voor uw investeringen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Contact?
E-mail: info@foxgarden.nl
Telefoon: +31 6 2286221
0